vineri, 30 martie 2012

Un american poate sa devina miliardar pe jumatate. Loteria are in joc un premiu record

stirileprotv.ro Loteria Americana a Mega Milioanelor scoate la bataie o adevarata avere. Premiul cel mare a ajuns la 540 de milioane de dolari, dupa luni intregi in care nimeni n-a ghicit combinatia de 6 numere din 56.

Asa ca oamenii stau la coada sa-si ia un bilet, poate-poate devin miliardari pe jumatate. Vor afla daca cat sunt de norocosi vineri, cand este programata extragerea.

Gandul la cel mai mare premiu oferit vreodata in Statele Unite i-a facut pe americani sa viseze. Cu un bilet de un dolar ar putea castiga potul cel mare, de 540 de milioane de dolari.

Mai toti cei care au un bilet in mana viseaza la pensionare si insule private. E drept, insa, ca daca vor castiga, se vor gandi automat la taxe.

Dupa platirea darilor catre stat, premiul va ramane la 398 de milioane de dolari. Mai mult decat rezonabil, cred jucatorii care se declara toti filantropi convinsi.

Loteria Mega Milioanelor se joaca in 42 de state si Washington DC. Cel mai ieftin bilet costa un dolar, iar jucatorii au o sansa la 176 de milioane sa nimereasca toate numerele.

Ultima oara premiul cel mare a fost castigat in ianuarie si a fost in valoare de 72 de milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu