luni, 5 martie 2012

A 116-a zi de proteste la Timisoara. Revolutionarii, fata in fata cu partidele politice

stirileprotv.ro Pentru prima data, dupa cateva luni de prosteste, liderii revolutionari s-au intalnit astazi la masa dezbaterilor cu reprezentantii claselor politice.

 

La intalnire au luat parte si oameni de rand, pentru a-si exprima nemultumirile. Politicienii le-au spus oamenilor nemultumiti ca vor incerca sa gaseasca o solutie, ca ii felicita pentru puterea lor de rezistenta si ca acest gen de dezbateri vor fi organizate la nivel national, la Bucuresti avand loc inca de saptamana trecuta.

Revolutionarii spun ca vor protesta in continuare si impotriva actualului Guvern, pentru ca, din punctul lor de vedere, este “aceeasi Marie, cu alta palarie”. In primul rand, acestia vor infiintarea unui forum civic, in care fiecare timisorean sa isi poata exprima liber nemultumirile. Au avut grija sa le mentioneze politicienilor si ca nu au incredere in vorbe, pana nu cand nu iau masuri concrete care sa resolve pronblemele revolutionarilor.

Spre sfarsitul dezbaterii, li s-a dat cuvantul si celor din sala, care au adus cu ei si pancarte, pentru a-si face auzite parerile. “Pedepse maxime pentru incalcarea Constitutiei” sau “Presedintii se schimba, tradatorii raman aceiasi” sunt cateva dintre mesajele ce s-au gasit pe pancarte. Luand cuvantul la microfon, acestia au mai spus ca vor, in primul rand, dreptate sociala.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu