joi, 1 martie 2012

Judecatoarei Maria David i s-a facut rau in fata magistratilor care urmeaza sa decida daca o aresteaza preventiv, pentru trafic de influenta

Judecatoarei Maria David, de la Sectia civila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, retinuta in ziua precedenta pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, i s-a facut rau miercuri in fata magistratilor care urmeaza sa decida daca o aresteaza preventiv, pentru trafic de influenta, transmit televiziunile de stiri. David a fost dusa miercuri in fata instantei supreme cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Judecatoarea a avut nevoie de ingrijiri medicale.

DNA sustine ca judecatoarea David ar fi primit de la un denuntator 200.000 euro. In schimbul banilor a promis sa intervina ca acesta sa fie achitat dupa ce fusese condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala.

Din Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori au rezultat urmatoarele: In perioada noiembrie - decembrie 2009, inculpata David Maria, in calitate de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, a pretins si primit de la un denuntator, in trei transe, prin intermediar, suma de 200.000 euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu