luni, 12 martie 2012

Muresul Deva, salvat de „cainii rosii”. Gruparea continua campionatul cu sprijin de la Dinamo

stirileprotv.ro Cinii roşii vor trimite la Deva un contingent de 17 jucători care, mpreună cu alţi şase juniori localnici, vor forma lotul cu care Mureşul va ncerca să ducă la bun sfrşit actualul sezon.

Gruparea din “Åžtefan cel Mare” îÅŸi va instala oameni de bază în staff-ul administrativ, dar ÅŸi în cel tehnic.

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a dezvăluit pentru www.stirileprotv.ro/vest cum va arăta noua organigramă a MureÅŸului: “Romulus Gabor, câÅŸtigător al balonului de aur în 1981, va fi noul antrenor principal ÅŸi îi va avea ca secunzi pe Ioan Petcu ÅŸi Ionel Augustin. Fostul jucător de la Dinamo Cornel Ţălnar va fi preÅŸedintele executiv al clubului de la Deva”, a anunÅ£at edilul ÅŸef al Devei, care a menÅ£ionat că municipalitatea va susÅ£ine logistic activitatea clubului.

Planul a fost pus la cale la finele săptămânii trecute, când la Deva au descins unul dintre acÅ£ionarii lui Dinamo, Nicolae Badea, împreună cu administratorul delegat Cornel Dinu ÅŸi Cornel Ţălnar.

Societatea Comercială Agrocompany Deva, proprietarul Clubului Sportiv MureÅŸul Deva, va rămâne în consiliul de administraÅ£ie cu putere de decizie.

“De marÅ£i, MureÅŸul Deva îÅŸi va relua antrenamentele ÅŸi cu siguranţă sâmbătă va juca în prima etapă din retur cu Luceafărul Oradea”, a mai declarat primarul Devei, Mircia Muntean, care speră ca înÅ£elegerea dintre MureÅŸul ÅŸi Dinamo să dureze mulÅ£i ani.
La finalul turului MureÅŸul Deva se clasează pe locul 12 cu 16 puncte în Seria a II-a a Ligii a II-a, la egalitate de puncte cu FC MaramureÅŸ.

Cele două cluburi, MureÅŸul Deva ÅŸi Dinamo BucureÅŸti, au aceleaÅŸi culori “alb-roÅŸu”!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu