vineri, 16 martie 2012

Bistritenii se lupta pentru „Capitala Earth Hour”

Bistrita a intrat in finala competitiei Capitala Earth Hour Romania 2012 alaturi de Timisoara si Iasi. Ardelenii au luat in serios provocarea si s-au pus pe treaba: in doar trei ore au strans peste 2.000 de saci de PET-uri.

Bistritenii strang PET-uri de doua zile si sunt decisi sa demonstreze ca merita sa castige titlul de „Capitala Earth Hour Romania 2012”. „La ora 11.00 erau 2.85 de saci cu PET-ur. Ne bucuram pentru ce s-a facut aici, pentru modul in care s-au implicat elevii si organizatiile. Dupa cum vedeti muntele tot creste”, spune Liliana Cocesiu, reprezentanta primariei Bistrita.

Campania de colectare a peturilor care va desemna Capitala Earth Hour 2012 se deruleaza concomitent in cele trei orase finaliste Iasi, Bistrita si Timisoara. Orasul care se va clasa pe primul loc va va deveni in acest an capitala Earth Hour Romania.

Pentru acest concurs s-au folosit acelasi tip de saci menajeri de 120 de litri in toate cele trei orase concurente. Primaria Bistrita a distribuit deja peste 4.000 de saci celor care vor sa se implice in aceasta campanie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu