joi, 15 martie 2012

SNR a lansat servicii de masurare a radiatiilor electromagnetice pentru companii / Preturile variaza intre 900 si 1000 de lei pentru fiecare loc testat

SNR (Radiocom), companie de stat care asigura transmisiile TV si radio pentru Societatea Romana de Televiziune si Societatea Romana de Radiodifuziune, a lansat comercial joi, 15 martie, pentru companii solutii profesionale de masurare a nivelului radiatiilor campului electromagnetic folosind aparatura certificata. "Suntem cu totii responsabili de protejarea propriilor angajati impotriva riscurilor potentiale ale expunerii la radiatii electromagnetice, a declarat Cristian Nitu, directorul general al SNR, care a precizat pentru HotNews.ro ca daca o companie vrea sa faca astfel de masuratori preturile variaza intre 900 si 1000 de lei pentru fiecare punct de prezenta testat al acelei firme.

Determinarea densitatii si intensitatii campului electromagnetic este un serviciu prin intermediul caruia clientii potentiali ai Radiocom au posibilitatea de a beneficia de efectuarea de masuratori ale nivelului radiatiilor campului electromagnetic in interiorul unei incinte indicate de catre acestia.

  • "Serviciul care vine astfel in intampinarea clientilor persoane juridice consta atat in efectuarea masuratorilor campului electromagnetic in locatiile indicate, cat si in emiterea unui buletin de masurare a undelor electromagnetice, document ce contine valorile obtinute in urma masuratorilor aplicate. Masuratorile realizate de specialistii firmei respecta legislatia in vigoare si sunt in conformitate cu principiile Comisiei Internationale pentru Protectia impotriva Radiatiilor Neionizante - ICNIRP, se arata in comunicatul companiei.

Cristian Nitu a precizat pentru HotNews.ro ca anterior acestei lansari comerciale, SNR a mai furnizat la cerere astfel de masuratori pentru sectorul public si privat.

SNR (Radiocom), companie de stat care asigura transmisiile TV si radio pentru Societatea Romana de Televiziune si Societatea Romana de Radiodifuziune a avut in 2010 o cifra de afaceri de 338,3 milioane lei si o pierdere neta de 43,3 milioane lei. Compania avea un numar mediu de angajati de 1915 persoane, conform datelor de la Ministerul de Finante.

Portofoliul Radiocom include, in prezent, aproape toti operatorii de telecomunicatii din Romania, dar si utilizatorii finali de servicii de comunicatii din domenii importante: banci, institutii financiare, companii multinationale, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu