miercuri, 11 aprilie 2012

Descopera comorile de la anticariat

Se intampla de multe ori ca, umbland printre lucrurile tale vechi, sau ale parintilor si bunicilor, sa ai parte de cele mai frumoase surprize, descoperind adesea mici obiecte, scrisori, fotografii sau carti de care ai uitat de demult, sau care iti arata o latura cu inedita a celor pe care credeai ca ii cunosti, inclusiv personala. Asa se intampla de multe ori si la anticariat. Un loc fascinant, un loc plin de mister care iti poate oferi o aventura pe cinste daca este un detectiv bun. anticariatul devine mai mult decat doar o librarie cu carti vechi si ieftine, ci un loc in care sunt ascunse adevarate comori, literare prin excelenta.

Intra in anticariat pe internet

Daca nu ai mai reusit sa intri de mult intr-un anticariat, fie din lipsa de timp, fie pentru ca nu ai unul in drumul tau zilnic, poti oricand sa intri pe un un anticariat online. Ai toate cartile la dispozitie, iar cautarea e mult mai usoara. anticariatultau.ro te invita sa faci o vizita cartilor aflate in stoc, mii de exemplare vechi, deosebite, printre care si unele editii extrem de rare.

De ce  alegi o carte veche in loc de una noua?

Cu siguranta stii primul raspuns la intrebarea asta. Partea financiara. Cumparand carte veche, iesi mult mai ieftin decat cumparand editiile noi din literatura care te intereseaza. Daca esti student, cu siguranta anticariatul e o solutie mai la indemana decat achizitionarea de materiale noi. Preturile cartilor noi sunt adesea ridicate, astfel ca e mult mai economic si practic sa cumperi aceeasi carte – aceeasi informatie, la un pret mult mai mic, din anticariat. In plus, de multe ori poti gasi in anticariat carti noi, aparute in ultimii ani, care au fost folosite doar pentru o scurta perioada inainte de a fi vandute la anticar. Astfel, iti permiti sa cumperi cartile pe care le doresti la preturi care nu iti afecteaza banii de buzunar. Iar daca esti un fan al literaturii si lecturii si iti cumperi adesea carti noi, achizitiile de la anticariat sunt cu siguranta o solutie economica viabila.

Al doilea motiv pentru care merita sa verifici si oferta din anticariat este, asa cum ziceam mai sus, posibilitatea de a gasi editii rare, de colectie. Colectionarii de carti vechi, si sunt destul de numerosi, au sansa de a gasi editii ale unor carti care au disparut de mult de pe piata, traduceri excelente din diverse limbi sau literatura in limba originala. Adesea bijuteriile cele mai frumoase se ascund la vedere, printre lucrurile aparent banale. Pentru a le gasi e necesara atentia, grija, si o inima sensibila.

Iti dam si al treilea motiv pentru a face o vizita unui anticariat, fie el si online. Aventura. Cine stie ce mai gasesti, un titlu de care poate ai auzit odata si apoi iti cade intamplator in maine, provocandu-ti o bucurie usoara, tainica.

Revenind la practic, iata si al patrulea motiv. S-ar putea ca ceea ce cauti tu sa nu se mai editeze, si implicit sa nu mai apara in librarii. In acest sens, achizitia din anticariat iti ofera sanse mari de a gasi un titlu care te intereseaza si care nu mai este editat, sau te intereseaza o editie anume ai unei carti sau serii.

anticariatultau.ro iti ofera carti din toate domeniile, clasate pe subcategorii pentru a-ti usura cautarea, precum si alte obiecte de anticariat - opere de arta, discuri de vinil si alte artefacte. Descopera toata oferta intrand pe anticariat online.


carti online, baltagul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu